Rainbow Bridge

 
Lige inden man når himlen, ligger der et sted der hedder Regnbuebroen.
Når et dyr dør, ét der har været specielt knyttet til én hernede - vil dyret stoppe ved regnbuebroen.
Der er enge og bakker hvor alle vores specielle venner kan løbe og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin. Vores venner har det varmt og dejligt.
Alle de dyr, der har været syge og gamle har fået deres helbred og kræfter igen, de der var sårede eller lemlæstede er hele og stærke igen, ganske som vi huske dem i vore minder om gamle dage. Dyrene er glade og tilfredse, de mangler kun en enkelt lille ting: de savner hver især én, én der betød meget for dem, én de var nødt til at forlade.
De løber alle sammen og leger sammen som en stor flok - men der kommer en dag, hvor en af dem pludselig stopper op og kigger ud i horisonten. Øjnene er klare og intense og den ivrige lille krop begynder at skælve over det hele. Pludselig forlader den heldige, flokken og flyver over det grønne græs, hurtigere og hurtigere går de små ben.
DU er blevet opdaget, og når du og din specielle ven endelig mødes igen, klynger i jer til hinanden i glædesstrålende genforening, for aldrig at skulle skilles mere.
Glade kys regner ned over dit ansigt. Dine hænder kan igen kærtegne det elskede hovede og du kan endnu en gang se ind i de tillidsfulde øjne der tilhøre dit kæledyr, der så længe har været forsvundet fra dit liv men aldrig fra dit hjerte.
Så krydser i regnbuebroen sammen .........
 
 
Spike
 
16 marts 2001 - 29 juli 2011
 
Vores dejlige hankat som nok brugte de fleste af sine 9 liv inden han blev et år.
Han har næsten mistet sit ene bagben, blevet ramt af en bil, blevet bidt af en rotte o.s.v.
 
Spike er født af en vildkat, som vi mistede da killingerne var 3 uger gamle, men Spike og hans 3 søskende overlevede alle.
Spike har aldrig været en nussegøj, men de sidste år blev han mere og mere omgængelig på sin egen specielle måde.
 
Da Spike aldrig har kunnet lide kamera, har vi desværre ikke mange gode billeder af vores skønne sorte Spike.
 
Elsebeth Klink Christoffersen | Præstevejen 68, 7800 Skive - Danmark | Tlf.: 23 34 38 84 | amazingsheltie@live.dk